0

Inväntar

Magnus som tänt komma förbi ikväll.

Han ska ta tåget vidare till Arlanda för att flyga upp till Kiruna imorgon, så det blev en sista chans att hitta på något, får se vad det blir. Jag åt just så att dra ut och äta eller något känns rätt värdelöst helt plötsligt! Vadfasen tänkte jag med, men burken med Ravioli såg ju så lockande ut, så enkel att bara kasta ned i en kastrull och värma på, slappt men gott! Aja det lär ju finnas något annat att göra iaf, kanske bäst om man letar på någon film…

Imorgon står tre lektioner på schemat, Tyska, Psykologi och SamB, varav de två sistnämnda är trevliga och roliga ämnen! Får hoppas att man är pigg nog att orka vara fullt delaktig i dem bara. Aja det är lugnt, bara första riktiga veckan so far.

Nollning är planerat på Torsdag också har jag fått ett mail om. Om jag spår korrekt så kommer det bli så att vi treor kommer stå ensamma och endast några treor vars syskon börjat på skolan dyker upp. Hur det blir återstår att se, personligen kommer jag förmodligen inte ens att deltaga i det då jag ska träffa lilli.

Nej nu känner jag mig överaktiv med bloggandet, vill inte hamna i Stureplanklassen eller hur? Haha. Vi hörs!

Luftballong på färd

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.