0

Inväntar

Magnus som tänt komma förbi ikväll.

Han ska ta tåget vidare till Arlanda för att flyga upp till Kiruna imorgon, så det blev en sista chans att hitta på något, får se vad det blir. Jag åt just så att dra ut och äta eller något känns rätt värdelöst helt plötsligt! Vadfasen tänkte jag med, men burken med Ravioli såg ju så lockande ut, så enkel att bara kasta ned i en kastrull och värma på, slappt men gott! Aja det lär ju finnas något annat att göra iaf, kanske bäst om man letar på någon film…

Imorgon står tre lektioner på schemat, Tyska, Psykologi och SamB, varav de två sistnämnda är trevliga och roliga ämnen! Får hoppas att man är pigg nog att orka vara fullt delaktig i dem bara. Aja det är lugnt, bara första riktiga veckan so far.

Nollning är planerat på Torsdag också har jag fått ett mail om. Om jag spår korrekt så kommer det bli så att vi treor kommer stå ensamma och endast några treor vars syskon börjat på skolan dyker upp. Hur det blir återstår att se, personligen kommer jag förmodligen inte ens att deltaga i det då jag ska träffa lilli.

Nej nu känner jag mig överaktiv med bloggandet, vill inte hamna i Stureplanklassen eller hur? Haha. Vi hörs!

Luftballong på färd

Mvh Robert

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditShare on TumblrEmail this to someone