0

Interstellar

Jag blev smått chockerad över att Interstellar passerat helt under min radar. Är sedan många många år tillbaka ett stort Nolan-fan och är av uppfattningen att han till dags dato inte skrivit/regisserat en enda dålig hollywoodfilm. För er som kanske inte är bekanta med namnet Christopher Nolan, så är det mannen bakom bland annat Batman trilogin med Bale (ännu en stor favorit), men också Inception med flera.

Hans senaste projekt är filmen Interstellar, som ger gåshud bara av castinglistan http://www.imdb.com/title/tt0816692/.

Kika in den officiella trailern för filmen nedan. Jag tror inte det är frågan om det blir en bra film, utan om det blir Nolans hittills bästa verk.

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.