0

Insnöad

a75V7Xx_460s

Galet vad det har snöat senaste veckorna. Från att knappt ha snöat alls under hela senhösten och början av vintern – vräker det ner vareviga dag nu. Vet inte vad min day-streek med skottning av bilen ligger på nu, men bra högt är det! Samtidigt rätt bra också att det får vara vinter på riktigt ett tag, så naturen hinner ställa om sig ordentligt efter årstiderna och att midsommar inte innebär att det mesta redan blommat över. Det är det sista som behövs efter en svensk vinter.

Lång men intressant vecka som vanligt, rätt kämpigt att hinna med i all litteratur och få tid till allting – men ligger helt i fas i alla fall så helgen kommer nu ägnas till lite Skyrim (passande med snöovädret utanför) kanske (nope, fortfarande inte kört igenom hela!). Dessutom ska jag sätta upp en bättre standardmall för laborationer i C# – då den jag har nu inte riktigt passar in längre.

Vad som är bra med en standardmall är att mycket av det man behöver i form av utseende och struktur redan finns på plats, så man direkt kan börja hoppa på utformandet av sina affärslogiklager istället. Spar in tid och man slipper göra om samma sak för varje delmoment eller laboration, vilket är smidigt.

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.