0

Insnöad

a75V7Xx_460s

Galet vad det har snöat senaste veckorna. Från att knappt ha snöat alls under hela senhösten och början av vintern – vräker det ner vareviga dag nu. Vet inte vad min day-streek med skottning av bilen ligger på nu, men bra högt är det! Samtidigt rätt bra också att det får vara vinter på riktigt ett tag, så naturen hinner ställa om sig ordentligt efter årstiderna och att midsommar inte innebär att det mesta redan blommat över. Det är det sista som behövs efter en svensk vinter.

Lång men intressant vecka som vanligt, rätt kämpigt att hinna med i all litteratur och få tid till allting – men ligger helt i fas i alla fall så helgen kommer nu ägnas till lite Skyrim (passande med snöovädret utanför) kanske (nope, fortfarande inte kört igenom hela!). Dessutom ska jag sätta upp en bättre standardmall för laborationer i C# – då den jag har nu inte riktigt passar in längre.

Vad som är bra med en standardmall är att mycket av det man behöver i form av utseende och struktur redan finns på plats, så man direkt kan börja hoppa på utformandet av sina affärslogiklager istället. Spar in tid och man slipper göra om samma sak för varje delmoment eller laboration, vilket är smidigt.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditShare on TumblrEmail this to someone