0

In the House

Hej igen,

Happ nu är jag hemma iaf, tv:n står i vardagsrummet och vrålar ut Johan Palms jävla ljud, usch. Trött på Idol och kan erkänna att jag inte följt med det alls i år, inte blivit sådär gripen av nån av deltagarna, så *byta kanal*. Åh jag ska nog sätta mig och spendera kvällen med att lyssna på bra musik och så, känns som en sån kväll, irriterande är dock att signalen till laptopen inte räcker till mitt sköna middagsrumsbord. Vill ju sitta där så man kan breda ut sig, istället sitter jag uppe i min systers våningssäng haha. Aja.

Har med mig kameran hem också, men självklart så har all snö töat bort och landskapet om möjligt ser ännu tråkigare ut än under sena hösten. Därav även min inaktivitet med fotandet, landskap och utomhus är liksom min grejj, så, och då vill jag också ha fina sådana motiv. Vilket inte går just nu, för mig iaf.

Jag satt och såg att man med ett litet hack kunde se HD upplösta klipp på YouTube nu! Återkommer om jag får det här att fungera, låter ju minst sagt intressant! Tills dess, ha det så bra alla!

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.