0

In the House

Hej igen,

Happ nu är jag hemma iaf, tv:n står i vardagsrummet och vrålar ut Johan Palms jävla ljud, usch. Trött på Idol och kan erkänna att jag inte följt med det alls i år, inte blivit sådär gripen av nån av deltagarna, så *byta kanal*. Åh jag ska nog sätta mig och spendera kvällen med att lyssna på bra musik och så, känns som en sån kväll, irriterande är dock att signalen till laptopen inte räcker till mitt sköna middagsrumsbord. Vill ju sitta där så man kan breda ut sig, istället sitter jag uppe i min systers våningssäng haha. Aja.

Har med mig kameran hem också, men självklart så har all snö töat bort och landskapet om möjligt ser ännu tråkigare ut än under sena hösten. Därav även min inaktivitet med fotandet, landskap och utomhus är liksom min grejj, så, och då vill jag också ha fina sådana motiv. Vilket inte går just nu, för mig iaf.

Jag satt och såg att man med ett litet hack kunde se HD upplösta klipp på YouTube nu! Återkommer om jag får det här att fungera, låter ju minst sagt intressant! Tills dess, ha det så bra alla!

Mvh Robert

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditShare on TumblrEmail this to someone