0

Im old Gandalf … i feel thin

Hej på er,

Jaha har vart ett tag sen nu igen jag skrev, har vart så mycket annat som har hänt och sånt så man aldrig får tid att skriva. Men nu är jag hemma i Rexbo igen så tog mig tid att visa att jag lever än bara. Var på bio med Sofia igår och tittade på Jumper. Den var helt okej, även om den var kortare och lite lite B:igare än jag trodde den skulle vara. Men helt klart värt att gå o se den i alla fall. I Fredags var vi här i Rexbo och spelade CS haha :D eller lite i alla fall.

Nu ska jag nog vara i Rexbo ett par dagar, känner för det bara, vila och sånt, känner mig fortfarande trött eftersen jag var sjuk under veckan. Hade kokande feber och var helt borta ett tag, men aja, tillbaka nu i alla fall.

Ska nog kanske spela lite nu, men vi hörs snart igen!

Vacker Blomma, saknar våren! 

Mvh Robert

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditShare on TumblrEmail this to someone