1

Idag firar vi 5 månader tillsammans!

Hej på er,

Är rätt klent med uppdateringar i bloggen nuförtiden tycker jag, men skriver när jag har tid över helt enkelt, får väl hoppas att det blir bättre om ett par veckar när vi går på sommarlov och allting. Hursomhelst så gjorde jag något roligt igår. Bokade biljetter för hela Peace and Love tiden i Borlänge i sommar. Kommer bli skitkul, Sofia gjorde samma sak hon med, så det kommer bli en 6 dagar lång festival om knappt en månad!

För övrigt när jag ändå pratar om Sofia så har vi 5 månader idag :O Otroligt vad tiden har gått snabbt egenteligen :) och lagomt till Sabaton och allt firar vi ju halvår sen. <3

Nu ska jag plugga vidare lite med House MD som bakgrundsljud och sen sova, ha det så bra!

I just want to stay with you 

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.