0

Ich sitter im skolan

Frågar du Google så är tyska mitt modersmål iaf!

Eller kanske det språk de flesta som besöker min blogg talar. Jag förstår inte varför adsense trots att jag försöker lära det att min blogg är svensk, visar tyska annonser tack vare ”Roos” som den tolkar som ett tyskt efternamn, trots att man kan heta det i Sverige. Aja får hoppas att den blir bättre, tycker att det vore mer intressant med lite annonser som kanske är relaterad till bloggen än några random från Double eller liknande.

Sitter i skolan på näst sista ”lektionen”. Egentligen är det ingen lektion, mer som en håltimme vi måste befinna oss i skolan och ta närvaro på, suck. I alla fall är det ju rätt slappt när man inte ens har något att göra ännu, får hoppas att dagens sista lektion – Psykologi, är lite roligare, det tror jag iaf!

Hörs mer sen!

Plane flyby

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.