0

Ich sitter im skolan

Frågar du Google så är tyska mitt modersmål iaf!

Eller kanske det språk de flesta som besöker min blogg talar. Jag förstår inte varför adsense trots att jag försöker lära det att min blogg är svensk, visar tyska annonser tack vare ”Roos” som den tolkar som ett tyskt efternamn, trots att man kan heta det i Sverige. Aja får hoppas att den blir bättre, tycker att det vore mer intressant med lite annonser som kanske är relaterad till bloggen än några random från Double eller liknande.

Sitter i skolan på näst sista ”lektionen”. Egentligen är det ingen lektion, mer som en håltimme vi måste befinna oss i skolan och ta närvaro på, suck. I alla fall är det ju rätt slappt när man inte ens har något att göra ännu, får hoppas att dagens sista lektion – Psykologi, är lite roligare, det tror jag iaf!

Hörs mer sen!

Plane flyby

Mvh Robert

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditShare on TumblrEmail this to someone