0

I Never Learn

Under nästa vecka släpper Lykke Li sitt nya album ”I Never Learn”. Ett album jag sett fram emot under en väldigt lång tid, vad passar då bättre än att det redan smygsläppts och finns tillgängligt nu på Spotify?

Vågar nog säga att det här kan vara årets svenska album, tror det blir svårt ens för Kents nya album att toppa det.

Lyssna själva, det är fantastiskt bra!

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.