0

Houselista för 2011

Hej!

Sitter och gör en liten house/club/electro/remixes lista för 2011. Lite blandad skön musik att lyssna på till vår o sommar. I första hand är det så nytt material som möjligt som läggs in allteftersom det hamnar på Spotify. Så gillar du genrerna kanske den här kan vara något för dig. House, Club & Electro 2011 Uppdateras löpande under året. :)

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.