1

Höstterminen

Då var höstterminen igång och det med besked. Full fart direkt, vilket är lite ovant efter ett längre sommaruppehåll, samtidigt som det känns förjäkla roligt också.

Men i och med arbetsbördan kommande tid (läser i 200%) så kommer jag förmodligen att ta en längre paus från bloggen för att orka och hinna med allting. Men får se, kanske dyker upp ett inlägg här och där trots allt när det är tankar jag måste skriva ned eller dela.

Tills dess, trevlig höst!

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.