2

Höst aka vinterlov

Höstlov!

Ja äntligen har höstlovet börjat, lite avslappning från allt pluggande o grejjs. Känns riktigt bra, och ska bli skönt att få vara hemma lite o så. Öh har inte så stor aning om vad jag ska blogga om idag. Har vart ute o byggt på huset, redigerat lite bilder, o saker. Gjort mig en personlig ny logotype:

 

Utöver det så har det vart en väldigt lugn dag. Imorgon kväll kommer dock Lilli till Rexbo och hälsar på! Det ska bli riktigt mysigt och roligt, med något som livar upp lite ;) Nej usch, för trött för att få till ett vettigt inlägg så lika bra att sova, natti på er!

 

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.