2

Hektisk dag

Idag hände det en hel del minst sagt!

Först iväg på cykeln till skolan där man spenderade en hel dag men massa lektioner i blandade ämnen, SamB som vanligt det roligaste ämnet den dagen. Sen hem igen, äta något lite snabbt, på cykeln igen och ner på stan för att handla hem frukost bland annat, sen hem igen. Göra sig iorninåg för en fotbollsmatch vid femtiden, cykla dit, spela, hem igen, duscha. Sen komma på att oorgningen i garderoben inte håller längre, riva ut allt, riva ut en till garderob som vart en ”städgarderob”. på cykeln ned till Jula och införskaffa ett helt gäng med klädgalgar, hem igen och hänga upp alla kläder, samt vika om allt som ska ligga på hyllor, t-shirts, jeans, strumpor, kalsonger, handdukar med mera.

Men nu kan jag bara konstatera att det blev skitbra! Slänger nog upp en bild på allt senare också. Så mycket enklare att få en överblick över vad man har när det hänger, istället för att ligga ihopvikt.

Imorgon blir det skola igen och skriva klart det sista inför seminariet i SamB på Fredag. Ha det bra!

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.