0

Hej jag är er lärare i …

Hur många gånger ska man behöva höra det på en vecka!

Ännu en dag där en massa nya kurser för år tre introducerades, känns som man börjar kunna det här nu. Såhär går det 9/10 till när en kurs ska introduceras:

  1. Läraren kommer in och säger ”Hej, jag kommer vara er lärare i …”
  2. Nu ska vi gå igenom målen för kursen så slå upp kursplanen är ni snälla
  3. Kom på hur just DU vill lägga upp arbetet för i år, vad ska du göra bättre än förra året?
  4. Mer information om samma skit man vetat sen första veckan i 1an.
  5. Lektionen är slut utan ett skit kreativt gjort.

Herregud, ha EN dag istället där man får ta upp allt det här, så otroligt tråkigt och enformigt att göra samma sak hela tiden. Aja imorgon blir det bara en gång iaf, när Biologi B kursen ska introduceras, sen har jag ingen mer lektion den dagen! Alltså en skoldag från 8:30 – 9:40, helt klart något man kan leva med haha!

Hörs!

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.