0

HaVeN och The Town

Hej!

Var nästan precis ett år sedan jag skrev att jag vart och lyssnat på Borlängebandet HaVeN och igår gjorde jag det återigen. Det är en vän till mig som börjat spela i bandet nu också och de ska inom kort spela in en ny skiva också. Tyckte att det var riktigt bra nytt material de hade, kul att de spelade lite äldre också då de även har en hel del guldgruvor där. Är nog ett band som skulle kunna gå långt om de ligger i framöver!

Annars var fredagskvällen lugn, såg en riktigt bra film med Sofia. The Town hette den, med bland annat Ben Affleck och Jon Hamm, känd från ”Mad Men”. Handlade om en grupp bankrånare i Charlestown med Affleck som hjärnan bakom stötarna och Hamm som FBI-agenten hack i hälarna på rånarna. Och hur allt börjar bli komplicerat när en kvinnlig bankir ser en av rånarnas tatueringar och kan få lov att vittna mot denne. Samtidigt som en av rånarna börjar intressera sig för denna kvinna, samtidigt som en FBI-agent också börjar göra det haha. Ja det är en hel del som händer på de 2 och ½ timmar som filmen rullar och är som sagt, en riktigt bra film som jag rekommenderar er att se!

The Town

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.