0

Handlat lite kläder, städat och Gothic III

Tjena tjena,

Imorrn är det dags igen för skola då, fast jag har egenteligen ingenting emot det, skönt att komma tillbaka till stan igen bara efter en vecka isolerad i urskogen, i det närmaste i alla fall då. Åh blev så sugen på att spela mitt favoritspel igår igen! Gothic III! Eller det är inte mitt absoluta favoritspel, Black & White sen jag var liten är väl det, men Gothic 2 och 3 ligger mig varmt om hjärtat. Gothic är som The Elder Scrolls, eller liknande, Gothic har mycket bättre story, känsla, fler uppdrag, mer svart humor, bättre system för att slåss med svärd och magi (nördigt jag vet haha). Men det är främst storyn i spelet som gör att jag gillar det så mycket, ett spel utan bra story är som ett tomt skal bara, jag älskar spel med en lång och bra story.

Aja, idag har jag i alla fall efter en natts spelande vaknat klockan 12, klätt på mig, ätit frukost, åkt o handlat lite kläder, blev en ny t-shirt och en cardigan som såg bra ut. Sen har jag egenteligen inte gjort så mycket mera alls, städat lite och klickat runt på nätet. Känns som en riktig klämdag idag, man bara går o väntar på att den ska ta slut så att den vanliga veckan börjar igen, jag menar, ikväll kan man ju inte ens vara uppe, då orkar man aldrig med skoldagen imorrn, och man är för trött för att göra nått vettigt. Aja får trösta mig med lite Gothic ;).

Men ni får ha det så bra så hörs vi snart igen! <3

Vinter =(

Mvh Robert

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditShare on TumblrEmail this to someone