4

Hål i kastrullen

Hej!

Igår kväll inträffade något som sällan händer. Nästan aldrig händer, jag skulle kunna dra det så långt att jag är en av få som får uppleva något liknande. Gick och fyllde en kastrull med vatten, satte den på plattan och gick in i badrummet.

Efter en stund hör jag det vanliga fräsandet (trodde jag) av vattnet på kastrullens undersida som ångas bort, men när ljudet höll i sig fick jag lov att gå tillbaka och kolla, för att där mötas av en spis med vatten flytande överallt! Kokhett vatten som rann såväl på plattorna som ned i ugnen. När jag sökte svaret om hur i hela #”¤#”!!””@@ det kunde blivit så, ser jag att det har gått hål på kastrullen! HÅL! Nej usch fy, det fick även avsluta gårdagen, godmorgon på er!

Evil Hillbert, i can haz camera

Mvh Robert

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.

  • Emma

    Haha fyfan va jag garva när jag läste detta! Men jag vet ju nu vad du ska få i julklapp ;) En kastrull xD

  • Är det din katt? Den ser förbannat arg ut ;)

  • Haha mm tror jag har köpt en ny innan dess va, ;)

  • Hahah japp det är det, nejdå katten är 18 år gammal och helt menlös, men bilden tog precis i en mjauning ;)