2

Hahaha fail på det

Hejsan igen,

Typ suttit o arbetat med nya bloggen lite men den strular och laggar så funderar på att fortsätta köra med den jag alltid har gjort. Skrev ett jättelångt inlägg i den nya sen laggade den ihop och inlägget försvann så nu har jag tappat lusten att skriva om det, men vi kan ju låtsas hur roligt och intressant det inlägget var (not). Så jag spinner väl vidare på att inte ta upp nått intressant alls som vanligt då.

Regnat hela dagen idag, så har vart inne o önskat att jag kunde vara ute. Har nämligen införskaffat ny kamera som jag mer än gärna är ute och testar, när vädret tillåter. Har utöver det vart med Sofia hela helgen, såg The Dark Knight i Lördags med henne och Magnus, var riktigt bra måste jag säga! Tyvärr fick vi båda lov att åka "hem" idag och det grämer mig.

Sitter och kollar på Scrubs lite nu och är rastlös, vet inte vad jag ska göra o helst vill jag bara varai Borlänge igen, träffa lite folk och ha kul innan skolan börjar igen. Men aja.

Haha ska sluta med ett inlägg som lät megadepp nu, men ha det så bra!

Mvh Robert

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditShare on TumblrEmail this to someone
  • det sög att vi åkte ifrån varandra idag. saknar dig redan<3333

  • Roos

    Mih ja usch verkligen babe :(<33333333333