2

Hahaha fail på det

Hejsan igen,

Typ suttit o arbetat med nya bloggen lite men den strular och laggar så funderar på att fortsätta köra med den jag alltid har gjort. Skrev ett jättelångt inlägg i den nya sen laggade den ihop och inlägget försvann så nu har jag tappat lusten att skriva om det, men vi kan ju låtsas hur roligt och intressant det inlägget var (not). Så jag spinner väl vidare på att inte ta upp nått intressant alls som vanligt då.

Regnat hela dagen idag, så har vart inne o önskat att jag kunde vara ute. Har nämligen införskaffat ny kamera som jag mer än gärna är ute och testar, när vädret tillåter. Har utöver det vart med Sofia hela helgen, såg The Dark Knight i Lördags med henne och Magnus, var riktigt bra måste jag säga! Tyvärr fick vi båda lov att åka "hem" idag och det grämer mig.

Sitter och kollar på Scrubs lite nu och är rastlös, vet inte vad jag ska göra o helst vill jag bara varai Borlänge igen, träffa lite folk och ha kul innan skolan börjar igen. Men aja.

Haha ska sluta med ett inlägg som lät megadepp nu, men ha det så bra!

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.