0

Gott nytt år på er alla!

Det var ett tag sen nu.

Ja ni läsare det var ett tag sen nu jag bloggade. Det har liksom inte funnits tid, lust, ork eller viljan att blogga. ÄVen om jag har funderat på att göra det så har det ändå inte blivigt att jag tagit mig den där lilla tiden att sätta mig och skriva. Men idag när det är nyårsafton, julen är i det närmaste över och man kan börja pusta ut igen så känns det som att, ja, jag har tid att blogga nu också. Så vad har hänt sen, den 8 December då? Massor faktiskt! Vi har haft en massa arbeten och uppsatser i skolan som har krävt nästan en del sömnlösa nätter för att hinna med, på det har det även vart en massa projekt och en förkylning som slog till precis före jul, som tur var så hann den gå över innan julafton i alla fall.

Dessutom kanske det bästa med slutet av detta året är att jag stötte ihop med en person jag sett men inte pratat med tidigare, som liksom har vart med en annan jag pratat och umgåtts med både i verkliga livet och i den virituella världen då. Jag pratar såklart om Sofia-Lill. En underbar människa som jag har haft oturen att inte kännt längre än sen början av December, och inte förrens första dagen på jullovet börja känna på riktigt. Du betyder mycket Sofia <3

Sen så har det ju vart julafton också såklart. Var väl en rätt lam sådan om jag får säga det själv. Har varken funnit jul eller nyårsstämning i år av nån anledning, känns som att allting gått så snabbt och liksom bara flugit förbi och nu har julhelgen och allting passerat utan att man ens han känna julefriden. Men jag antar att man kanske får en bättre jul nästa år om man hinner känna stämningen då, jag är trots allt nöjd med julen i år endå. Den var trevlig och fick pengar med mera som jag önskat mig och behövde.

Nu ska jag börja runda av för den här gången och avlägga mitt nyårslöfte. Jag ska se till att börja blogga oftare nu igen och ta mig tiden att sätta mig ned och skriva av mig!

GOTT NYTT ÅR PÅ ER!

Gott Nytt År 2008!

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.