0

Fysik B

Hej!

Så då var ännu en dag avklarad i skolan. Gått hur bra som helst, änner verkligen att jag kommit in i arbetet nu och allting flyter på bra, får extremt mycket gjort sedan motivationen att studera höjdes rejält. Lade även fram ett förslag till vår rektor idag som gillades, angående att ha arbetsstugor efter skolan, en för NV-TE, En för Sam och en för IT där minst en lärare kompetent inom det området finns i varje grupp. Men även elever i t.ex. åk 3 som har genomgångar med mera och kan tillgodoräkna detta till att sätta slutbetyg i t.ex. Svenska C sen.

Började även i Fysik B klassen idag, gick hur bra som helst, gillar läraren starkt – lärde mig i princip allt som man inte lärde sig förra året på en timme med honom, skitbra att komma igång så snabbt!

Är med lilli just nu, har ätit, sen vart ned på stan och delat på en mjukglass. Samt så var vi in på biblioteket där jag äntligen skaffade ett lånekort även här i Borlänge, skitskönt! Lånade 2 böcker och lilli 1.

Hörs mer imorgon

Toyota Supra

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.