0

Funderar på att publicera lite uppsatser

Hej!

Nu när jag äntligen kommit igång med bloggandet igen, och har ett bloggsystem som faktiskt fungerar, haha. Så funderar jag på att som utlovat för några månader sedan, att lägga upp en del uppsatser som skrevs under sista tiden i gymnasiet. Främst som inspirationskälla för dig som kanske inte riktigt vet vad du ska skriva om i Engelskan, Svenskan eller Biologin. Dessutom måste jag dela med mig av den undersökning jag gjorde om sjukdomen diabetes, i biologi breddning. Fick fram en hel del riktigt intressanta resultat. Vilket för min del, fick mig att helt sluta dricka energidrycker.

Annat som kan vara värt att notera om du är en trogen läsare, är att vissa förändringar fortfarande kan komma att ske i design och funktion. Jag tror mig ha börjat hitta en stabil grund att utveckla min egen design utifrån, men vi får väl se. Målet är att hamna i närheten av hur min tidigare blogg såg ut.

Ha det bra så länge!

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.