0

Funderar på att publicera lite uppsatser

Hej!

Nu när jag äntligen kommit igång med bloggandet igen, och har ett bloggsystem som faktiskt fungerar, haha. Så funderar jag på att som utlovat för några månader sedan, att lägga upp en del uppsatser som skrevs under sista tiden i gymnasiet. Främst som inspirationskälla för dig som kanske inte riktigt vet vad du ska skriva om i Engelskan, Svenskan eller Biologin. Dessutom måste jag dela med mig av den undersökning jag gjorde om sjukdomen diabetes, i biologi breddning. Fick fram en hel del riktigt intressanta resultat. Vilket för min del, fick mig att helt sluta dricka energidrycker.

Annat som kan vara värt att notera om du är en trogen läsare, är att vissa förändringar fortfarande kan komma att ske i design och funktion. Jag tror mig ha börjat hitta en stabil grund att utveckla min egen design utifrån, men vi får väl se. Målet är att hamna i närheten av hur min tidigare blogg såg ut.

Ha det bra så länge!

Mvh Robert

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditShare on TumblrEmail this to someone