0

FroYo för Galaxy S dröjer

Det var menat att Samsungs flaggskeppSamsung Galaxy S - FroYo Galaxy S under förra veckan skulle få en uppdatering från Eclair till FroYo. En uppdatering många Galaxy S ägare skriker efter, då den enligt Samsung skall fixa till många av de problemen som finns med GPS:en, samt fryslagget.

Tyvärr ser det dock ut att dröja och det nya preliminära datumet är enligt Samsung Electronics Nordic slutet av september. Vilket skulle innebära senast torsdag.

Om det nu stämmer återstår att se.

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.