4

Fredagsmys

Det är dags för fredagsmys!

Eller något, det är Fredag i alla fall och den har vart väldigt behaglig. Morgonen började med att vi treor testade och beställde studentmössor. Min mössa kommer ha guldtext med ”Robert Roos” på högra framsidan och ”NVTE07” på vänstra framsidan. Sedan en pin mitt fram på mössan i guld och safirblå sten som kännetecknar teknikprogrammet, samt en guldpin på sidan som kännetecknar teknikprogrammet igen. Sedan ingraverat i skärmen med laser ”Borlänge”, broderat på ovansidan landskapsvapnet (pilar i kors med en krona över), Sveastilen på sidentyget på insidan, helt vitt alltså. Sedan bak på mössan 4 pins/bokstäver som formar ”ROOS”. Såg väldigt bra ut måste jag säga!

Senare under dagen hade jag ett tal inför Svenska C klassen, gick superbra och fick högsta betyg med beröm! Hur kul som helst!

Sen drog jag och Joakim till Kjell & CO som precis öppnat på Kupolen, men affären var så full och urplockad att vi istället gick omkring och kollade på lite kläder samt in på GAME en vända. Tror inte jag vart inne där sen jag började högstadiet haha.

Efter det, hem sedan hem hem där det bjöds på smörgåstårta! För att runda av med den nyaste Wallanderfilmen. Så som sagt, en väldigt skön Fredag och en betydligt bättre början än på förra helgen.

Ha det bra!

Katten

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.