4

Fredagsmys

Det är dags för fredagsmys!

Eller något, det är Fredag i alla fall och den har vart väldigt behaglig. Morgonen började med att vi treor testade och beställde studentmössor. Min mössa kommer ha guldtext med ”Robert Roos” på högra framsidan och ”NVTE07” på vänstra framsidan. Sedan en pin mitt fram på mössan i guld och safirblå sten som kännetecknar teknikprogrammet, samt en guldpin på sidan som kännetecknar teknikprogrammet igen. Sedan ingraverat i skärmen med laser ”Borlänge”, broderat på ovansidan landskapsvapnet (pilar i kors med en krona över), Sveastilen på sidentyget på insidan, helt vitt alltså. Sedan bak på mössan 4 pins/bokstäver som formar ”ROOS”. Såg väldigt bra ut måste jag säga!

Senare under dagen hade jag ett tal inför Svenska C klassen, gick superbra och fick högsta betyg med beröm! Hur kul som helst!

Sen drog jag och Joakim till Kjell & CO som precis öppnat på Kupolen, men affären var så full och urplockad att vi istället gick omkring och kollade på lite kläder samt in på GAME en vända. Tror inte jag vart inne där sen jag började högstadiet haha.

Efter det, hem sedan hem hem där det bjöds på smörgåstårta! För att runda av med den nyaste Wallanderfilmen. Så som sagt, en väldigt skön Fredag och en betydligt bättre början än på förra helgen.

Ha det bra!

Katten

Mvh Robert

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditShare on TumblrEmail this to someone
  • din studentmössa blir nog jättesnygg, det lät i alla fall som det! :D aw min misse<3

  • Carina

    Det var den gulligaste Lördags godis påse jag sett!!! :-)

  • Tack ska du ha! Det tror jag med! :D <3

  • Ja eller hur haha :D