0

#Framtiden

Härligt att kunna lägga höstterminen med tillhörande kurser bakom sig, nu börjar vårterminen – som på något sätt ändå känns kortare, som att nu är man snart i mål och kan bocka av ännu ett läsår i kalendern. Realiteten är ju en annan, den är precis lika lång som höstterminen. Men kanske är det hoppet och löftet om bokstavligen ljusare dagar som gör att denna halvan av året känns rakt igenom bättre.

För intresseklubben måste jag också deklarera att jag mår enormt bra helt plötsligt, känns som allting flyter på så, ursäkta språket, jävla bra just nu. Allting faller på plats, studierna går bra, livet går bra, framtiden ser ljus ut. Att man äntligen landat helt och nu är på gång, kanske någon kemisk reaktion i hjärnan som har hamnat i balans, kanske är det för att pendeln står på rätt sida halvåret igen.

En annan skön sak såhär i vakuumet mellan -HT och -VT är att man på riktigt är helt ledig ett par dagar nu, nästan så man inte vet vad man ska göra istället. Men jag kommer nog att överleva, bland annat måste jag komma ikapp på TV-serien Almost Human som verkar almost jättebra. Dessutom har man kanske tid för att ta sig ut från pluggrottan också och se lite dagsljus haha.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditShare on TumblrEmail this to someone