0

#Framtiden

Härligt att kunna lägga höstterminen med tillhörande kurser bakom sig, nu börjar vårterminen – som på något sätt ändå känns kortare, som att nu är man snart i mål och kan bocka av ännu ett läsår i kalendern. Realiteten är ju en annan, den är precis lika lång som höstterminen. Men kanske är det hoppet och löftet om bokstavligen ljusare dagar som gör att denna halvan av året känns rakt igenom bättre.

För intresseklubben måste jag också deklarera att jag mår enormt bra helt plötsligt, känns som allting flyter på så, ursäkta språket, jävla bra just nu. Allting faller på plats, studierna går bra, livet går bra, framtiden ser ljus ut. Att man äntligen landat helt och nu är på gång, kanske någon kemisk reaktion i hjärnan som har hamnat i balans, kanske är det för att pendeln står på rätt sida halvåret igen.

En annan skön sak såhär i vakuumet mellan -HT och -VT är att man på riktigt är helt ledig ett par dagar nu, nästan så man inte vet vad man ska göra istället. Men jag kommer nog att överleva, bland annat måste jag komma ikapp på TV-serien Almost Human som verkar almost jättebra. Dessutom har man kanske tid för att ta sig ut från pluggrottan också och se lite dagsljus haha.

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.