0

Födelsedagar och en massa mer

Tjena på er,

Happ så mycket för det nyårslöftet. Jag tänker på att jag skulle blogga oftare, men det kommer hela tiden så mycket emellan så man hinner helt enkelt inte med. Senaste tiden har också vart rätt stressig och massa att göra. I början av veckan var vi på studiebesök på Kvarnsvedens Pappersbruk i Borlänge, ett av de större i världen. Det var riktigt imponerande med deras största pappersmaskin PM12 som fyller en hel byggnad på flera våningar själv. Samt massa annat, ta bara den enorma mängd papper som dom producerade per år, ca 900-tusen ton! Och det var inte ens deras fulla kapacitet …

Sen i Onsdags var jag och några till i Säter och firade Ida som fyllde 18 år, grattis igen i efterskott! Efter vi hade åkt ifrån hennes hus, köpte vi en såkallad "inälvspizza" som Sofia kallade den, var ju bara en helt normal margherita, god var den också, liksom bara så ni vet det. Sen tog jag Sofia och Joppe från klassen tåget tillbaka till Borlänge, och jag & Sofia åkte vidare hem till mig.

Hare så bra!

Fint landskap

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.