2

Födelsedag och Äpple

Ja så då var snart ännu en dag tillända.

Det har vill inte på något sätt vart en skoldag som skiljt sig markant från de andra. Upp på morgonen, in och fixa till håret i badrummet, ut till köket  göra kaffe och yoghurt med müsli, sen gå igenom alla tidningar och nyheter för morgonen. Sedan upp på cykeln och iväg, plöja igenom ett gäng lektioner för att sedan bege sig hem igen.

Som vanligt med ett äpple i handen påväg hem, finns inget bättre än att lite lugnt cykla hem efter dagens slut och äta ett äpple och lyssna på sin talbok! Bara det fina vädret håller i sig så – var minst sagt kallt imorse i alla fall haha.

Nu är jag dock hemma hemma så att säga. Pappa fyller år, GRATTIS TILL HONOM! Så äter lite tårta och fikar med bekanta, skönt även det! Vad som är mindre skönt är att min skoldator ligger kvar i just skolan – jag ska hålla i ett litet föredrag eller vad man ska kalla det om de två norrbaggarna som åkt i fängelse i Kongo efter mycket om & men. Intressant ämne verkligen, skulle tyvärr dock behövt skriva föredraget först haha. Aja det får bli improvisation, fungerar det också!

Ni får ha det bra!

Sjö

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.