0

First day of the week

Tjena,

Ja då var veckan inledd då. Helt okej dag faktiskt, men det beror nog mest på min neddrogade ton a'la sova skitdåligt kvällen innan. Men aja som sagt dagen fungerade hur bra som helst, och nu sitter jag i lägenheten, lilli ligger o sover, o jag lider av insomnia eller nått. Helt sjukt är det i alla fall. Men aja aldrig känt mig såhär pigg i hela mitt liv dock så, antar att det är rätt bra endå? Får se bara hur länge kroppen säger detsamma. Kanske hjälper med ett par timmar på gymmet?

Var o köpte ett par Koss Porta Pro idag iaf, riktigt sköna är dom och ljudet är i en klass för sig! Så helt klart att rekommendera om man gillar musik, kanske främst, electronic, house osv!

Slängde upp en artikel tidigare idag också, eller snarare ett skolarbete, som ni kan ta del av!

Det var väl allt för idag, ha det så bra!

Old image

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.