0

First day of the week

Tjena,

Ja då var veckan inledd då. Helt okej dag faktiskt, men det beror nog mest på min neddrogade ton a'la sova skitdåligt kvällen innan. Men aja som sagt dagen fungerade hur bra som helst, och nu sitter jag i lägenheten, lilli ligger o sover, o jag lider av insomnia eller nått. Helt sjukt är det i alla fall. Men aja aldrig känt mig såhär pigg i hela mitt liv dock så, antar att det är rätt bra endå? Får se bara hur länge kroppen säger detsamma. Kanske hjälper med ett par timmar på gymmet?

Var o köpte ett par Koss Porta Pro idag iaf, riktigt sköna är dom och ljudet är i en klass för sig! Så helt klart att rekommendera om man gillar musik, kanske främst, electronic, house osv!

Slängde upp en artikel tidigare idag också, eller snarare ett skolarbete, som ni kan ta del av!

Det var väl allt för idag, ha det så bra!

Old image

Mvh Robert

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditShare on TumblrEmail this to someone