0

Felet man inte vet utan bara finns

Hej på er igen,

Har ni någon gång känt känslan av att man känner sig tom, tom på lycka, tom på känslor, och det enda man faktiskt känner är att man behöver ha folk nära. Men har ni då känt den känslan, fast ni har folk nära? Det känns tomt på något sätt och jag vet inte om det är för jag saknar dig, eller om det är för att jag förra natten sov för lite, eller om det är något annat inombords, en oro över något som lägger sig över och bildar en sorg som kommer från fel känsla, från fel problem, och att problemet man tror är problemet, egentligen, är något helt annat.

Fyller år imorgon! Ska bli kul att komma ännu ett år närmare bil och att vara myndig, tänka sig vad snabbt det här året har gått. Tycker det inte var längesen vi stod utanför kyrkan i Insjön och höll betygen från grundskolan i handen. Nu sitter man här, det är Mars, och snart håller man betygen för första året på gymnasiet i handen istället. Tiden går sjukt snabbt, men endå, måste jag säga att överlag har året vart det bästa på länge. Har träffat massa nytt folk, träffat Sofia, och dessutom hunnit med att flytta hemifrån och mycket mer.

Jag såg på Green Street Hooligans igår, igen. Tycker den filmen faktiskt är riktigt bra, och helt klart sevärd. Den är inte sådär att man sitter med munnen öppen i ett wow, eller att man känner att man är ett med filmen. Men den är bra hur det än är. Handlar om fotbollshulliganer som slåss för sina lag, låter som en simpel tråkig handling, men den håller och mer därtill.

Nu ska jag i alla fall äta efterrätt, sen sova och vänta på att få se Sofias fuff som hon har jobbat med i snart en vecka tror jag :D … alltså med andra ord en överraskning hon har åt mig tills imorgon. Ha det så bra alla så hörs vi snart igen!

Väldigt fin bild på en enkel citronskiva :D 

Mvh Robert

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditShare on TumblrEmail this to someone