0

Färdig med hemtentan

Äntligen!

Äntligen färdig med denna hemtentamen! Det var lite annorlunda och nytt att skriva en inlämningsuppgift på högskolenivå. Det var en helt annan fokus på formuleringar och definitioner av allt. men det känns i alla fall som att det gick hyggligt. Sen om det gjorde det lär väl märkas först om en vecka eller något när den blivit rättad.

Nu kan man återvända till vardagen lite igen under ett par veckor!

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.