4

Estetisk.v och Linje 123

Tycker min rubrik var lite fyndig iaf?

Vi har dragit igång med Estetisk Verksamhet i skolan nu, så i Torsdags var jag och Jocke ute i Borlänges skogar och fotade omkring lite, blev en del helt okej bilder iaf! Kommer väll upp lite då och då och här o där som vanligt. Dessutom var jag, Sofia och Jocke igår på bio och såg Travoltas nya ”Linje 123 Kapad”. Den var faktiskt över förväntan, trots den otroligt tråkiga titel filmen fick på svenska haha. Helt klart värd pengarna och att se iaf!

Skönt att första skolveckan är över, nästa vecka börjar alla lektioner på riktigt så man äntligen kan komma in i ett litet mönster igen och planera fritiden lite bättre, kommer ett bra schema läggas fram kan hända att man har tid över för ett litet jobb sen också. Vi får se!

Är hemma nu över helgen iaf, skönt det och sova ut lite innan nästa vecka!

Ett träd som dekorerats i en park i Borlänge

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.