0

En uppdatering i maj

Hej på er!

Det var ett tag sedan något hände här nu, så tänkte se till att det åtminstone hamnade ett inlägg här under maj månad haha. Det är som så att det vart en hel del annat senaste tiden, som vanligt när jag inet har tid att blogga något. Ibland har man för mycket tid över och då blir det att man skriver en hel del och ibland har man ingen tid över alls istället och då blir det stora luckor som nu.

Det har vart såväl skola som ett annat projekt på webben som upptagit all tid, dessutom så är det en hel del annat också inför flyttar och dylikt som skall fixas. Men jag brukar i alla fall hinna med att genom mobilen uppdatera på Twitter emellanåt, speciellt nu när det är hockey VM. ;-)

Det är skönt att sommaren är på väg på riktigt nu i alla fall. Här är det grönt ute redan på såväl mark som i träden och dessutom riktigt varmt också. Får hoppas nu att det bra vädret håller i sig så att det blir en lång och varm sommar efter denna långa mörka kalla vinter.

En rolig sak under sommaren blir i alla fall Peace & Love. Har gått några gånger förut, men hoppade över det förra året och sålde biljetterna istället. I år ska såväl jag som Sofia gå dock då det kommer massor av bra band dit! Bland annat: Bob Dylan, King of Leon, The Strokes, Deadmau5, Journey, Lykke Li, Maskinen, m.m. Så det ser vi båda fram emot!

Annars ska jag plugga under sommaren också och under flytten, har sökt och kommit in på de sommarkurser jag valde- förhoppningsvis är de inte alltför krävande också. Vi får se helt enkelt.

Ha det bra så länge!

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.