0

En helg som flög iväg bara

Tjenare!

Har vart en lite mysko helg erkänner jag, den bara flög iväg. Kan det vara för att syrran fyllde år igår o det var tårta, folk med mera o samma idag när några skulle komma på efterkälken o säga grattis. Lägg till det fars dag. Och javisstja, att man sov bra länge också. Men det behövdes, nu känner man sig pig ginför en ny vecka i skolan.

Kom på att jag även måste se till att ha kameran med mig nu lite oftare. Brukar alltid ta massa kort på allting, men har inte vart så på länge nu, planerade att ta lite "första snön" bilder under helgen, men glömde helt bort det, och när jag kom på det runt 22 – tiden, ja var det ju lite försent.

Nej har inte så mycket mer att säga just nu, funderar på att skriva en liten artikel om ajax eller nått framöver, får se hur det blir med tiden, jobbar just nu med en hemsida åt en också så det är fullt upp den lilla fritid efter skolan man har.

Vi hörs snart igen! <3

Vintern 2007

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.