0

Dragon Age 2

Hej!

Ja det blev fasligt mycket om spel just nu, men i brist på bättre att skriva om så…

Dragon Age 2. Idag ska det äntligen komma i USA, tror att det var runt den 11 mars man kunde börja aktivera spelet här, så får vänta tills dess då. Ettan var riktigt bra som gav en massa speltimmar under vintern, så jag hoppas på att tvåan ska vara minst lika bra, även om jag vet att det är såväl kortare som mera fokus på action. Men det behöver inte vara något dåligt alls, finns flera bra spel med samma inställning, som är bland de bästa på att förmedla en story, Mass Effect 1 och 2 bland annat.

Men sen var det ju det där med tiden och prioriteringar också. Har en undersökning som ska göras som kommer att ta en hel del tid, samt en tenta att plugga på inför, blir två stora saker på kort tid med andra ord, till följd av att två kurser löpt parallellt. Finns ju både för och nackdelar med det, men jag tycker att hittills har allt fungerat väldigt bra. HI-lärarna på Högskolan Dalarna är verkligen toppen.

Återkommer igen när jag har något mera vettigt att säga än en massa spelprat!  ;-)

Dragon Age 2

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.