0

Darky’s v9.3 till Galaxy S

Hej!

Har lite tid över så tänkte försöka att förbättra prestandan lite på Galaxy:n. Har kollar runt lite och fastnat för en ROM som heter Darky’s , som ser ut att vara riktigt bra. Det jag kör nu är helt original 2.2.1 + Voodoo, som rullar på bra visserligen. Men det finns fortfarande saker att förbättra. Får hoppas att Samsung gör detta iom Gingerbread uppdateringen framöver, men tills dess kunde det vara kul o se hur en custom firmware står sig.

Så får väl se nudå hur det går, sitter och kör en backup på allt just nu och efter det ska jag avaktivera Voodoo, installera SpeedMod, göra en fullständig wipe och lägga in Darky’s 9.3 Final. Tänker dock inte besvära mig med att göra ett Quadrant test ens, då jag tycker att det inte alls reflekterar hur bra mobilen flyter, på riktigt. Utan kommer bara att testa hur den fungerar före och efter.

Är du också intresserad av att flasha in denna ROM så ta en titt på:

http://www.swedroid.se/forum/showthread.php?t=28277
http://darky.ficeto.com/community/index.php?threads/guide-installing-9-3-extreme-edition-shorter-method-i9000-i9000m-only.1041/
http://touristinparadise.blogspot.com/2010/11/samsung-galaxy-s-how-to-install.html
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=814091&page=3270

Där finns allt man behöver veta.

Darky's v9.3 Final

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.