0

Dags för vårterminen -14

Hysteriskt vad tiden bara flyger iväg när man har fullt upp, vart tog hösten vägen?

Fast det är också lätt att i retrospektiv säga det, hösten hade sina långa och arbetsmässigt enormt intensiva perioder. Men jag tog mig ut på andra sidan och nu står vårterminen för dörren efter att höstterminen denna vecka avslutas.

Känns enormt skönt också att ligga snäppet före i planeringen, den här veckan kommer mestadels att innefatta redovisningar – vilket i grund och botten är relativt tacksamt då det hårda arbetet ju ligger i det man ska presentera.

Antagen till lite extrakurser vid Luleå Tekniska Universitet, LTU utöver mitt ordinarie program vid Linnéuniversitetet. Kompetenshöjande med fokus på det jag vill arbeta med, så studietakten bör under våren nu hamna på runt 150%. Var hösten kämpig i perioder så lär jag vara ”in for a treat” nu med andra ord haha… det går nog bra. Tidsplanering är A och O, att göra nu och inte sen – ta det från en reformerad prokrastinerare som höll på att gå in i väggen ett tag p.g.a. dålig planering.

Tänkte faktiskt skriva ett inlägg om studieteknik lite senare, har gjort det en gång tidigare – tänkte nog mera fokusera på projektbaserat arbete och planering med starka influenser från SCRUM bland annat. Något som hjälpt mig ENORMT med pluggandet.

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.