0

Dagens Nyheter prenumeration

Hej!

Plugg och plugg, har extremt mycket att göra nu såhär efter jul och nyår, verkar som att allt buntat ihop sig. Två tentor nästa vecka bla och ett seminarium imorgon, som jag sitter och pluggar på inför stenhårt just nu sen tidigt imorse. Passade även på att teckna en prenumeration på DN idag, såg ett erbjudande man inte kunde tacka nej till. 30 nummer för 49:- riktigt bra pris måste jag säga och perfekt tillfälle att pröva på en tidning jag inte haft tidigare. Dessutom så ska den ju vara ett vardagligt sätt att träna på inför högskoleprovet lite extra på. ;-)

Prenumeration på Dagens Nyheter

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.