2

ByteSale presentation och 10 Månader

God kväll på er!

Tro det eller ej, vaknade för en stund sen av att jag inte längre kunde sova, japp det är sant. Kom hem, åt lite o sen somnade direkt, kan bero på att jag satt uppe halva natten o förberedde inför presentationen av ByteSale vi skulle hålla på Högskolan idag. Vi hade nämligen gjort en reklamfilm, och detta med en deadline kl 09:00 tidigare idag (vi började filma ca 19:00 igår!). Men med guds hjälp (och en videokamera) så fick vi något att visa upp i alla fall. Utöver det så körde vi under den muntliga presentationen (reklamfilmen eller promotionfilmen på 5 min var bara en såndär, väcka folk sak ni vet), en annan film där ByteSale loggan visades med projektor över väggen, med stämningsfull bakgrundsmusik. Tyckte presentationen gick långt över förväntan, och ja tror att vi har ökat förutsättningarna rejält för att lyckas med ByteSale även inom Helix.

Förutom presentationen av ByteSale idag, så firar även jag och Sofia-Lill 10 månader idag! Fruktansvärt vad tiden går snabbt, och jag antar att tiden kommer flyga iväg lika snabbt så vi snart firar ett helt år. <3!

Nu ska jag kolla över lite affärsplaner och eventuellt biologi, hörs senare igen!

Sofia-Lill <3

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.