0

Byta bana – Läkare

Hej igen!

Lördagen blev kanske inte fullt ut som planerat. Istället så blev det att leta en massa information om läkarlinjen, krav m.m samt att skicka iväg ett mail till lärarna för Fysik B och emi B att jag ska läsa dessa ämnen i år. Funderar på att helt sadla om och inte söka till juristlinjen, utan istället läkarlinjen. Jag tycker att jobbet skulle passa mig mer, jag vill ha ett jobb som har lite variation, fokus på intressanta ämnen och ett jobb som är internationellt. Man är mer bunden till Sverige som t.ex. Advokat eller liknande. Dessutom verkar framtiden för läkare se bra ut då det råder full läkarbrist nu och ännu mera väntas, så jobb ska inte vara några som helst problem.

Ska fundera vidare lite på det, om någon annan har tips om det är ni välkomna att kommentera.

Trevlig kväll!

Övergivet sjukhus

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.