0

Bygga bygga

Hej,

Segast dag idag. Vi håller på att bygga ut huset, så det är vad jag roat mig med sedan tidigt imorse. Först skulle vi riva hela den gamla ingången, som var byggd för att stå i hundramiljoner år om man tänker på hur jävla hårt allting satt. I alla fall så är gamla ingången borta nu, det är grävt ny grund, stenar placerade och taket uppstöttat. Tråkigaste jag vet, men men. Plus, fasen vad kallt det har blitt ute.

Typ redan fått den där känslan av att "Nej sommarlovet är redan slut" o vill bara att lovet och sommaren skulle vart längre. Men får hoppas på en bra höst i alla fall, kul med färger o så när man ska fota åtminstone.

Aja ska väl ut och fortsätta nu men ha det så bra!

 

Lillbert

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.