1

Bye bye beatiful – Ett ord kan göra så mycket

Ett pling.

Ännu ett par rader text på skärmen med ord som får det att värma i hela kroppen och förväntansfullt skriva tillbaka och få sig ett svar, snart blinkar det nere i aktivitetsfältet igen och en ny mening varvat med några virituella skratt får en att känna sig lyckad. Att livet äntligen har börjat bli bättre än någonsin förut, att man längtar varje eftermiddag efter nästa morgon och dag, något man inte gjort på länge. Det är härligt just nu.

På Torsdag ska jag klippa mig, hade tänkt byta frisyr helt till nått nytt, funderade på rätt kort svartfärgat hår med ljusa slingor, ser snyggt ut på bild i alla fall. Beror på om man vågar ändra så mycket bara hehe. Men jag tror det, skulle vara om man bli självförtroende mördad under veckan, men som livet ser ut nu så är det nått som inte skulle kunna inträffa.

Det har vart en skön vecka både i skolan och på fritiden. I skolan får man från klockan 8 till halv fyra umgås med nya kompisar o vänner man gillar, helt nytt folk där man får börja från början igen, känns så jädra skönt, och att man redan kommit in i gruppen, vilket jag gjorde på typ 2 dagar. Skitskönt. Dessutom har jag börjat ändra min stil helt hur jag är på nätet. Förut var det forum som ASPSidan och ASPkoll med mera som var huvudsidorna jag besökte och läste på. Men känns som att jag vet det jag behöver nu och jag har helt enkelt börja surfa mer på umgängessidor än jag gjort tidigare. Hänger hur ofta som helst på Playahead och Hamsterpaj till exempel, vet inte varför det har blivigt så men tycker att de flesta på mer "pro" Forum är ena riktiga skitstövlar som tror att dom är något stort. Inte alla då, men många. Därför har jag börjat sälja domäner och lägga ned diverse sidor jag driver för att fokusera mer på Roosweb än tidigare. Sen på grund av den anledningen att jag inte har tiden att driva fler siter samtidigt just nu heller.

Fick nu veta att om en minut vinner jag tävlingen på ASPkoll också, och kommer få en helt egen dedikerad server gratis i ett helt år! Verkligen kul och tack alla som har hjälpt mig att vinna, speciellt tack till "Joakim Arnberg" som har fixat otroligt mycket för att jag skulle vinna, tack.

Så nu ska jag försöka leta reda på han som äger sidan och få min server, vi hörs snart igen alla söta! <3

vacker ro(o)s

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.