1

Breaking apart

Tjena på er,

Känner ni igen känslan av att varje dag vakna och tänka, nej jag orkar bara inte gå upp idag. Varför skulle jag inte lika gärna kunna vara ledig en enda dag? Jag är trött, tror jag har lite ont i huvudet. Aj tror mitt ben gör ont också, hmm magen verkar inte heller vara helt i form. Sen kommer du på något syfte endå, en person, ett arbete, nått kul, vad som helst och alla åkommor och trötthet lyfts från dina ögonlock och gör att du orkar kliva ur sängen ännu en morgon för en dag i skolan eller på jobbet. Jag känner verkligen så just nu, och har inte liksom nått att fästa det där positiva på som ska få en ur sängen varje morgon, att hitta en anledning att dra motivation ur är inte alltid det lättaste …

 

En till sak som förvånar mig är kvällarna. Varje morgon, förmiddag, och eftermiddag går man och tänker "Ikväll ska jag lägga mig i tid". Blir det så? Blir det att man helt enkelt ignorerar de där blinkande MSN rutorna, att man låter bli att kolla forumet, en, två, tre gånger innan man kan sova? Nej det blir det inte. Endera beror det på nyfikenhet eller någon slags tvångstanke att man inte bara kan låta bli att kolla, en, två, tre gånger till innan man upptäcker att klockan snart är tolv igen och halv sex ringer klockan. Ojdå.

Vi syns snart igen! <3

Vacker bild 

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.