0

Bra helg slutar bara 50% bra

Hej på er,

Happ det har
vart en trevlig helg, mest tack vare att pappa kunde skjussa så att
Sofia kunde spendera helgen med mig i Borlänge. Vi har bland annat
betat av hela säsong 2 av Dexter haha, men den serien är verkligen ett
måste att se, smart, lite mörk humor, och grymt bra gjord. Sen att man
blir allmänt konstig efter att man sett den, eller drömmer att ens
kompis gömmer lik i ens tvättstuga (host host Sofia) är saker man får
ta haha.

Nu har jag åkt hem till "riktiga"
hemmet igen också en stund, ska till tandläkare imorgon så tänkte att
det var en smidig dag då att kunna få skjuss dit. Skönt att slippa göra
mat ett par dagar haha, men ska nog tillbaka till Borlänge snart igen
=) Men ska äta nu, så vi hörs senare, ha det så bra alla!

The Old Man

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.