0

Bojkott av snabbmatskedjor

Återigen gråter högern ut över att vänstern tar till så fula grepp som att bojkotta företag som inte har schyssta arbetsvillkor. Det är intressant tycker jag, eller hur? Den fria marknaden och konkurrens handlar ju om att den enes död är den andres bröd. I denna värld torde en kedjas undergång och tomrum snabbt fyllas av en ny, med bättre villkor, anpassat efter vad den stora massan vill ha.

Men den delen i sin egen ideologi verkar man snabbt vilja glömma, så snart det gäller ens eget skinn.

Relaterat: http://www.di.se/artiklar/2014/3/27/blondinbella-rasar-mot-vanstern/

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.