0

Bloggen uppdateras inom kort

Hej igen!

Jag tänkte bara notifiera er om att bloggen kommer att få en visuell och funktionell uppdatering om ett par dagar. Text och allt på denna kan lätt bli dryg att läsa vid längre texter, och med den nya versionen kommer dessutom prestandan att vara mycket bättre. Iom detta tar jag förmodligen en bloggpaus tills allt är igång och uppe igen!

Bergskedjor

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.