2

Bloggen uppdaterad!

Uppdateringen gick på rekordtid!

Så nu är nya versionen uppe med en del nyheter och enklare hantering för mig när det gäller att göra och redigera inlägg. Härligt. Speciellt tack till Stefan på http://humor.crswebb.se som tipsade om hur man enkelt övergick till denna nyare version.

Uppdatering: Ny länk till humorbloggen – http://www.humorbloggen.net

Kvällen närmar sig och den består av att grilla fläskfilé med familjen, längtar redan.

Kreativitet

Mvh Robert

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditShare on TumblrEmail this to someone

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.

  • Man får tacka för uppmärksamheten. Dock har humorbloggen bytt domän, till humorbloggen.net och det hade ju varit kanon om det hade varit en länk också ;)

  • Ah måste glömt det lilla klicket för en länk, uppdaterat och fixat!