2

Bloggen tillbaka igen

Hej igen,

Drabbades av tekniska problem under förra veckan och helgen där alla sidor hostade vid Surftown gick ner inklusive den här bloggen. Problemet är fixat nu igen iaf! Har vart med Sofia sen i Måndags, vi har mestadels vart och sprungit omkring i varje affär i Borlänge i det fina vädret, även fikat, bio med mera. Riktigt mysigt och trevligt <3.

Nu är jag dock "hemma" igen tills på Lördag då vi ska fira Ida på hennes födelsedag, i Säter. Får hoppas att även det blir trevligt och som vanligt den sista festen innan verkligenheten börjar igen. A.k.a skolan. Men sista året i gymnasiet är det nu iaf, sen bär det av till universitetet, om nu det på något sätt är något bättre. Plugg som plugg.

Ha det fint!

Kub

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.