1

Bloggen kommer att bli lite skönare snart

Hej hopp på er,

Bloggen kommer inom kort att få sig en snisktslyftning och bli lite bättre på alla sätt, menar jag har vart på nätet länge nu och skrivit och min älskling börjar snart gå om mig i bloggande, vilket inte får hända! Så uppdateringar kommer inom kort!

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.