0

Bli DeviantArtigare

Tjena,

Satt o kollade en bra stund på deviantart.com idag i skolan. En sida jag ofta besöker för att få inspiration eller se vackra bilder och fotografier. Jag kom underfund med att jag också vill vara lika bra på att fotografera eller bildbehandla i Photoshop, som så många på sidan där är. Finns extremt fina bilder och det är en sida man kan sitta på i en livstid men ändå missa något. jag ska nog till julen sätta mig ned och jobba mer med Photoshop än någonsin tidigare. Har en hemsida att koda klart först åt ett företag i Idre, efter det har jag all tid i världen att bli expert på bildbehandling(?).

Ida hade vi en speciell dag, eller förmiddag i alla fall. Vi hade Friendsdag nummer 1. En dag där vi pratade om mobbning, utbytte olika värderingar med mera, samt lyssnade på en föreläsning. Var rätt intressant faktiskt och hon representanten från Friends var riktigt bra. Vi utsåg även två representanter i klassen som ska få åka på en utbildning sen, glad att jag inte sa att jag ville vara med, orka med en sån extrautbildning nu mitt i allt.

På Torsdag har vi i alla fall Friendsdag nummer 2, där vi ska dansa afrikansk dans på morgonen … herregud säger jag bara. Aja får väl göra det bästa av skiten i alla fall. Men nu ska jag springa o kolla om det är nått på tv, vi hörs snart igen! <3

mm sommar, mm trädgård, mm perfekt

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.