1

Blåsigt som F*n

Satan i gatan vad det blåser ute!

Är som en vägg när man ska cykla till och från skolan (eller någonannanstans också självfallet). Tog säkert tio minuter längre att cykla mellan skola och lägenhet än i normala fall, dessutom väl framme nedkyld och kall, tur som attan att man har handskar i alla fall, annars hade det vart omöjligt att cykla just nu. Imorse var det för den delen bara 1 grad varmt ute, 1 grad + storm! Skitväder! Dock är det mysigt när man väl befinner sig inomhus och kan dricka en varm kopp kaffe till regnet och blåsten utanför.

Skolan idag – normal? Inget speciellt som hände direkt, man gick på lektioner, man gick från lektioner.

Imorgon har jag prov i Psykologi A, så blir att plugga lite nu ikväll. Men det ska nog gå bra, känns som att man hängt med och diskuterat det vi har prov i så mycket att det redan sitter. Men man kan inte vara för väl förberedd!

Vi var ute och filmade lite igår på Engelskan när en rätt rolig sak inträffade. Marcus hade som uppgift att lyfta upp Ida i bakgrunden under tiden scenen spelades in. Sedan springa över gräset ut ur kamerans omfång. Men ja, ta en titt själva går inte direkt som planerat.
Haha verkligen en priceless scen som vi självklart kommer använda i den färdiga filmen också.

Vi hörs imorgon!

Äpple i äppelträdet

Mvh Robert

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditShare on TumblrEmail this to someone
  • Carina

    HAHA fy fan, den var rolig!!
    Hoppas man får se den färdiga filmen också.
    Hat bra! :-)