1

Blåsigt som F*n

Satan i gatan vad det blåser ute!

Är som en vägg när man ska cykla till och från skolan (eller någonannanstans också självfallet). Tog säkert tio minuter längre att cykla mellan skola och lägenhet än i normala fall, dessutom väl framme nedkyld och kall, tur som attan att man har handskar i alla fall, annars hade det vart omöjligt att cykla just nu. Imorse var det för den delen bara 1 grad varmt ute, 1 grad + storm! Skitväder! Dock är det mysigt när man väl befinner sig inomhus och kan dricka en varm kopp kaffe till regnet och blåsten utanför.

Skolan idag – normal? Inget speciellt som hände direkt, man gick på lektioner, man gick från lektioner.

Imorgon har jag prov i Psykologi A, så blir att plugga lite nu ikväll. Men det ska nog gå bra, känns som att man hängt med och diskuterat det vi har prov i så mycket att det redan sitter. Men man kan inte vara för väl förberedd!

Vi var ute och filmade lite igår på Engelskan när en rätt rolig sak inträffade. Marcus hade som uppgift att lyfta upp Ida i bakgrunden under tiden scenen spelades in. Sedan springa över gräset ut ur kamerans omfång. Men ja, ta en titt själva går inte direkt som planerat.
Haha verkligen en priceless scen som vi självklart kommer använda i den färdiga filmen också.

Vi hörs imorgon!

Äpple i äppelträdet

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.