3

Battlefield Heroes

Blev lite sent igår!

Blev lite mer film och så såg jag sista avsnittet av Scrubs som vi känner igen det idag. HUr tråkigt som helst att det måste vara slut, en av de bästa serierna genom tiderna helt klart. Aja, fick tips om att Dexter säsong 4 påbörjats nu iaf! Så blir att titta på det samt det nya avsnitt av True Blood som släpps ikväll i USA!

Kvällen igår spenderades också med att spela lite, var hur otroligt längesedan som helst det hände! Men fick lust att se om mitt gamla Beta-account vid Battlefield Heroes fungerade, och visst gjorde det det! Så det blev att ut och skjuta lite nationalists på slagfälten. Heroes är verkligen skönt, bara ett litet plugin som installeras till webbläsaren och filer på ca 300 mb på hårddisken sen är det bara att spela! Får se om man får lite tid över ikväll så kan det hända att det blir en vända då igen (a).

För annars så är Söndagen fullspäckad, ska läsa lite psykologi, städa, ner i tvättstugan med mera.

Trevlig Söndag!

Battlefield Heroes

Mvh Robert

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditShare on TumblrEmail this to someone
 • Tja!

  Verkar najs att du spelat i betan och körde lite i går eller vad det var. Adda mig Anden120 gärna (oxå royal) så kör vi lite ikväll. Måste som dig plugga idag men inte psykologi då :P /Cheers anden120!

 • Hej och tack för din kommentar!
  Tyvärr är inlägget rätt gammalt haha :) – Så det enda jag spelar överhuvudtaget just nu när tid finns är nya Bad Company 2. – Men du är varmt välkommen att lägga till mig där ;)

  Ha det bra!

 • Wille

  Hejsan läste nyss om detta själv är man hackad och undrar om jag skulle kunna få ditt battlefield heroes acc