3

Battlefield Heroes

Blev lite sent igår!

Blev lite mer film och så såg jag sista avsnittet av Scrubs som vi känner igen det idag. HUr tråkigt som helst att det måste vara slut, en av de bästa serierna genom tiderna helt klart. Aja, fick tips om att Dexter säsong 4 påbörjats nu iaf! Så blir att titta på det samt det nya avsnitt av True Blood som släpps ikväll i USA!

Kvällen igår spenderades också med att spela lite, var hur otroligt längesedan som helst det hände! Men fick lust att se om mitt gamla Beta-account vid Battlefield Heroes fungerade, och visst gjorde det det! Så det blev att ut och skjuta lite nationalists på slagfälten. Heroes är verkligen skönt, bara ett litet plugin som installeras till webbläsaren och filer på ca 300 mb på hårddisken sen är det bara att spela! Får se om man får lite tid över ikväll så kan det hända att det blir en vända då igen (a).

För annars så är Söndagen fullspäckad, ska läsa lite psykologi, städa, ner i tvättstugan med mera.

Trevlig Söndag!

Battlefield Heroes

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.