2

Battlefield Bad Company 2 – Vietnam

Hej!

Äntligen var det här då, Battlefield Bad Company 2: Vietnam. Fortsätter att producera blogginlägg som handlar om datorspel, men det är ju så skönt att sätta sig och bara spela lite efter en lång dag, fördriva lite tid med sådär. I alla fall så släpptes Vietnam idag på EA Store bland annat, antar att det finns på Steam också för er som sitter med det. Annars kommer det i affär först den 21:a. I alla fall har jag redan hunnit testa det lite snabbt och måste säga att det är riktigt grymt.

Originalet Battlefield Vietnam, var en av mina personliga favoriter förut, så en liten ”remake” på det, eller vad man ska kalla denna expansion välkomnades varmt. Var verkligen den där typiska Vietnamkänslan även i detta spel, fullt ös med vietnameser, eld och vapen överallt i ett rasande tempo och allt till ”Fortunate Son”, bland annat. Så har ni inte redan köpt det så gör det nu dirket. Nickar ”RobertRoos” utan citattecknen in-game, så lägg gärna till mig om ni vill köra en vända.

Fortsatt trevlig kväll!

Battlefield Bad Company 2 - Vietnam

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.